Skip to main content

cReal Food AB: flyttar in och bygger sin första fabrik hos Foodhills Fastigheter

Foodhills Fastigheter har nöjet att välkomna cReal Food AB som ny hyresgäst i våra lokaler. Det svenska företaget, som är ledande inom utvecklingen av hållbara, havrebaserade livsmedelsingredienser, etablerar nu sin första produktionsanläggning hos oss i Bjuv.

cReal Food AB använder en innovativ fraktioneringsteknik som endast kräver havre och vatten för att producera högkvalitativa och näringsrika ingredienser, helt utan avfall. Genom att utnyttja hela havrekärnan optimerar de resursanvändningen i sin produktionsprocess, vilket gör deras verksamhet till ett föredöme inom hållbar livsmedelsproduktion.

De havrebaserade ingredienser är smakneutrala och kan användas i en rad olika livsmedelsprodukter, både inom söta och salta kategorier. Deras mångsidiga ingredienser är särskilt attraktiva för livsmedelsindustrin, som i allt större utsträckning efterfrågar hållbara och flexibla lösningar för framtidens produkter.

Etableringen hos Foodhills Fastigheter markerar ett betydelsefullt steg i cReal Food AB fortsatta tillväxt och utveckling. Vi ser fram emot att vara en del av deras resa för att främja en mer hållbar framtid inom livsmedelsindustrin.